סלטים קריםסלטים קרים

סלט כרפס וגרגר

המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

צמחים המרכיבים מתכון זה: גרגיר הנחלים, כרפס הביצות
עונות איסוף:

סלט קל ופשוט להכנה המורכב מצמחי בר הדרים בשכנות על גדות נחלים ומעיינות


המרכיבים: צרור כרפס הביצות

צרור גרגר נחלים

בצל ירוק טרי

חצי לימון סחוט

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית


אופן ההכנה:
  1. קוצצים דק את צרורות הכרפס והגרגר.
  2. מוסיפים בצל קצוץ
  3. מתבלים בלימון מלח ופלפל ןמערבבים היטב
  4. מוסיפים שמן זית ומערבבים שוב
  5. מגישים מיד



חיפוש מתכונים


לדף מתכונים ראשי »
לרשימת המתכונים »

אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.


uri

גינון חסכוני במים