בילדותינו אספנו את הצמח שהיה עשב בר שהתרבה מהר מידי וקיצצנו אותו במכשיר מיוחד כדי להאכיל את העופות בעליו הקצוצים - כדי שהחלמונים יהיו צהובים יותר.
מי אכל אותו אצלינו? מי ידע על אומגה 3 שחשוב והמזין שהוא טומן בחובו?
מיד גגילתי את שם הצמח ומצאתי מבחר מתכונים עממיים וגם מתכון חדיש ויפיוף
שהשף קובי מזרחי נתן את אישורו לפרסם
הנה הוא לפניכם
ומתכונים נוספים מהצמח מצורפים הן בדף הצמח רגלת הגינה
וכן במדור : צמחי בר נאכלים- ברשימת המתכונים תבחינו במתכונים חדשים ליד ישנים