חותכים את הבצל לחתיכות קטנות
מטגנים בסיר שטוח עם מעט שמן זית עד להזהבה. ומוציאים מהסיר, בלי השמן.
חותכים את עלי החלמית לרצועות דקות ומכניסים לסיר יחד עם פרוסות השום (בד"כ אין צורך להוסיף שמן) ומכסים במכסה, מאדים את עלי החלמית על אש נמוכה ומערבבים מידי פעם עד שהעלים "נבולים" ומסירים מהאש.
תערובת הגבינות : מפוררים את הפטה ביד לפרורים קטנים מערבבים עם גבינה לבנה, פרמזן והביצים. מתבלים עם התבלינים ( לא להגזים עם המלח כי יש מלח בגבינות )
מערבבים את הבצל והחלמית עם תערובת הגבינות ויוצקים לתבנית אפיה. מפזרים מעל את הצנוברים.
אופים בתנור בטמפ' של 180 מ"צ עד להשחמה של הצנוברים.
את התערובת הנ"ל אפשר להכניס גם כמילוי בגליל של בצק עלים,
חיפוש מתכונים
|
אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח. |