400 ג' עלי חלמית צעירים
שמים את עלי החלמית בסיר ויוצקים עליהם מיץ לימון ומים רותחים לכיסוי. מניחים מספר דקות ושופכים את המים. מניחים לעלי להצטנן מעט.
חותכים את עלי החלמית לרצועות דקות
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות,
מטגנים בסיר שטוח עם מעט שמן זית עד
שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים את החלמית לבצל המאודה,
מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות.
מניחים לתערובת להצטנן
מוסיפים פירורי לחם, ביצים, שום כתוש ומתבלים, מערבבים היטב ומניחים לתערובת להתקרר במקרר כחצי שעה לפחות
צורים קציצות שטוחות ומטגנים עד להזהבה.
(ניתן להוסיף לתערובת גם בשר טחון).
בתיאבון
חיפוש מתכונים
|
אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח. |