6-5 כוסות מים
7 כפות סוכר
1 כף קינמון טחון או מקל קינמון
מיץ מלימון אחד + קליפות לימון צהוב.
רוחצים את פירות העוזרר ונבשל אותם במים כחצי שעה. בתום הבישול נוריד את הסיר מהאש ונוציא את הזרעים.
נחזיר את הסיר לאש ונוסיף את הסוכר והקינמון. נמשיך לבשל עוד כחצי שעה. שלוש דקות לפני תום הבישול נוסיף מיץ וקליפות לימון. נגיש חם או קר.
חיפוש מתכונים
|
אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח. |