1
משרים
את עלי הסרפד במים רותחים כעשר דקות ומפרידים את העלים מהגבעולים (את הגבעולים זורקים ואת מי
החליטה שומרים לבישולים אחרים)
2
מנקים מהגבעולים את עלי התרד וסלק הבר, וטוחנים במעבד מזון יחד עם עלי הסרפדים
החלוטים
3
מוסיפים שמן זית
4
מאדים במעט שמן זית במחבת את הירק הקצוץ יחד עם שתי שיני שום קצוצות
5
מוסיפים חלב/קרם קוקוס
5
מוסיפים מלח לפי הטעם
5
מבשלים
אטריות אורז מלא ומוסיפים לרוטב
טעים ומלא ברזל
חיפוש מתכונים
|
אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח. |