לסלסה
1 כוס חומץ אורז
1-2 בצל סגול קצוץ
2 חופני עלי נענע
4 שיני שום
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
1 פלפל צ'ילי
שמן זית
מלח
לקריספי גזר: מכינים בלילה מהקמח והתבלינים עם מעט מים, כך שהיא דלילה במידה שעדיין נתפסת על התפרחות. טועמים את הבלילה ומתקנים טעמים.
מחממים בסיר כ-2 ס"מ שמן עד לבעבוע חזק ומכניסים את התפרחות הטבולות לטיגון עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. מגישים עם הסלסה בצד.
בשיתוף עם השף רועי צדוק
חיפוש מתכונים
|
אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח. |