טעמו מר מעט לכן חולטים אותו במים כחלק מהכנת המתכון .
העולש אינו מוגן, אך אין לתלוש את כל העלים מצמח בודד. לא לתלוש יותר משלושים אחוזים כדי שהצמחים לא יכחדו .
מורידים מהאש לתוך מים קרים כדי לשמור על הצבע הירוק הרענן
מטגנים במחבת בכמות שמן זית נדיבה. את הבצל עד שהוא שקוף ומקורמל מעט (צבעו הופך לחום)
מערבבים שליש בצל ושני שליש עלי עולש
זורים מעל מלח, פלפל ומיץ לימון
מגישים ליד לפה, כדורי לבנה או יוגורט, וזיתים
בתיאבון
חיפוש מתכונים
|
אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח. |